Tuesday, May 3, 2011

telan air liur di buatnya.. gulpppp..

hai korang.. tetibe.. demam demam ni teringin lak makan cake kat secret recipe.. pe ke terencat kan.. macam mengidam pulak..

okay kalau cakap pasal cake kan aku mang suka la cake secret recipe ni.. tapi tak le makan selalu.. ouh tidak mao gemuk aku dan amat memuakkan.. sesekali boleh la kan.. ni kalau nak melantak tiap tiap hari.. tak dok der..

okay kalau kaki aku da mengatal nak jejak ke secret recipe ini ... aku akan terus take chocolate indulgence.. dan tiramisu.. gulpp.. telan air liur sambil ketak ketuk keyboard ni.. hampeh betui cake ni..


meleleh air liur aku tengok.. gulp... korang tolong lapkan air liur aku ni.. hee..
dush pengotor punya orang..

tapi aku tak kan sesekali ambil cake durian durian,... memang tak hengen aku nak ambil.. sebab aku benci durian.. bukan sebab tak suka.. tapi kawan kawan aku cakap.. sedap katanya.. so sedap la bagi pelahap durian.. jangan mara..


kecik je gamba ni sebab aku tak suka.. haha durian durian.. yelk..

p/s : da berpikir balik karang nak singgah SR.. tunggu aku okay.. hee.. sape nak belanje sempena birthday aku ni..

2 orang suke berGOSIP:

OreO HitaM said...

Baru ja makan ahad hari tuh..tapau bawak balik rumah ja...

anna itoshi said...

@OreO HitaM
nape tak belanja..?? ish bukan nak bagitahu,..
amek cake yang ne 1..?