Wednesday, May 18, 2011

Tu La Kau...

hai uolzz... lame sungguh aku tak menhupdate belog aku ni.. sampai da berhabuk bagai.. fuhhhhh... haa baru clear sket aku nampak belog aku yang indah dan menawan ni.. okay tolong jangan loya tekak..

korang rindu lol kat korang..eh terlebih esaited lak kau ni anna.. korang rindu aku kan.. aku tahu tu.. dush  amek kau..

okay oleh kerana aku terlalu busy dengan kerjaya aku.. perh ayat minta kaki.. hee ye la aku kan busy standard la tu kan.. ye la perempuan berkerjaya la katakan.. hee.. so jarang la aku menghupdate belog kecintaan aku ni.. eh betul ke ayat tu..?? confusing..

okay korang kalau tengah bulan camni la kan aku tahu mesti ramai je  yang dok umah diam diam akibat penyakit kesengkekan kewangan.. eh betul ke.. .. kena blaja balik kau ni anna..
ye la tengah bulan cenggini la yang membuat kan aku makan segala jenis mee segera.. kata mudah nye MAGGI.. sadis tatkala menaip entri ni.. menangis berjurai jurai sampai terkeluar segala air mata.. menitik nitik ke riba.. eh awat panjang sangat lak ni..

korang pilih menjadi kegemaran tatkala tengah bulan ni.. hee jadi kesukaan setiap umat manusia.. hee  T___T

okay suda..
standard la kalau orang macam aku ni duit cepat lesap disebabkan ketidak ingatan masa mendapat wang di awal gaji.. eh ayat tunggang terbalik.. kena paham sebab lama tak menekan nekan keyboard ni so jadi la cenggitu ye uolzz.. alasan..

ne la tahu kan balik je rumah jap lagi ketepuk... duit jatuh dari langit.. perh... terhebaxx..sungguh kagum terkesima..

syukur kalau dapat duit sekelepuk banyak ni.. ecehh.. hee..




p/s : korang jangan layan sangat si sengal ni.. biasala tu da kena penyakit MANGGI.. otak tak berkembang hee

1 orang suke berGOSIP:

Miss Princess said...

Hahahaha..lme gle ko x update blog...tgh bulan meggi adalah perkara biasa