Tuesday, June 7, 2011

ala mula mula bercinta semuanya indah..

hai uolzz yang amat aku sayangi.. acehh mengedik pulak.. lama tak update ye la asyik sebuk kan diri join segment.. macam2 segment nak join.. tamak haloba kau ni anna.. tak hengat kan.. ada aku kesah.. eh macam kenal lak ayat ni..

okay berbalik terbalik kepada tajuk asal .. ye ker mula mula bercinta jer indah.. lepas 6 bulan or setaon da hilang  da cinta tu dengan kadar halilintar.. dasat kan.. tapi kebanyak kan memang camtu pon.. lebih lebih lagi lelaki mesti kejap je leh berubah.. eeii geram mak noxx..

mesej/call

mula mula dulu..
hari hari mesej.. kalau boleh la nset tu melekat kat tangan lagi bagus.. senang sikit.. ye la konon nya rindu kalau tak mesej 1256348saat sekalipun.. mana tak nya  baru lagi kan fresh lagi bau cintan cintun tu.. sampai kadang tak tahu nak mesej apa.. da penat mesej call pulak... da jadi habitat pada yang mula mula nak berpacaran gitu..

tapi sekarang..
kalau boleh nak seminggu sekali je mesej.. belum lagi kol ntah ntah setahun sekali.. haa nampak tak bezanya.. kalau si perempuan mesej..
 'pa .. pa buat apa tu..?'
' tak ade buat apa.. napa mesej ni..? tak da keje lain ke.. pergi la masak ke basuh kain ke kan lagi bagus..'

perh.. kalau dulu.. si perempuan tak mesej.. mesti si laki ni cakap..

' ma napa tak mesej ni.. ma buat apa.. ma curang ye..?'
' ma masak la pa.. basuh kain semua..'
' ye la semua tu lagi penting dari pa ye.. sampai pa pun dilupakan..'

haa korang nampak tak beza nya.. tu la sekarang kalau boleh pergi la buat segala kerja rumah sampai tak larat pon.. tak ada dia kesah..

pegang tangan

mula mula dulu..
kalau boleh tak nak lepas tangan.. lagi bagus kalau boleh bawa tangan kekasih balik rumah.. nak pegang je 26483jam.. kalau boleh hari hari nak jumpa.. ye la takut rindu la katakan.. sehari tak tengok da macam 275825tahun tak jumpa.. dasat kan penangan cinta ni..

tapi sekarang..
kalau boleh tangan pon tak nak pegang.. berpeluh katanya.. takbiasa tangan berpeluh.. perhh dasatkan penangan cinta berubah dengan kadar halilintar gitu.. tak hengat dulu die juga yang nak berkepit tak lepas tangan..
kalau jumpa kalau boleh setahun sekali baru nak jumpa.. okay dusta tak de la setahun .. sebulan mungkin.. tapi dulu kalau boleh siang malam senja tengah malam pagi buta nak je jumpa.. sekarang macam macam alasan bagi.. luang masa ngan member la.. kucing bersalin.. kerbau hilang.. choki choki habis la..macam macam la alasan..

p/s : nanti aku update lagi okay,... banyak lagi ni.. cuma bagi sikit sikit dulu.. nanti bukan korang baca  kalau aku bagi berjela sampai ker lutut sekalipun..


11 orang suke berGOSIP:

Akulah Pak Lan said...

bercinta lepas kahwin lg indah..
kawen pun tak pernah lg ni..kah kah kah

syaz@rozelt said...

kena la selalu jual mahal dengan lelaki nie..bru die risau + kasi layanan special takot kite adaa yg laen..hehe

syiela said...

sokong Akulah Pak Lan... sebab i pun cam gitu :)

anna itoshi said...

@syiela
ye ker..?
hehehe

anna itoshi said...

@syaz@rozelt
eleh ye la tu.. hee

anna itoshi said...

@syaz@rozelt
betui2.. hee..

anna itoshi said...

ye ker..?

GaRy™ said...

e'eh...macam taw2 je ni...hehe... i approve this!!... benar2 terjadi...hahaha..
gary follow cne yer~..

qaseh johanna said...

salam..

no94 datang follow n tinggalkan jejak..

mekaseh sbb komen.. =)


***kalu dah kawen..xjd camtu dah..!!seyes..xtipu..hihi syok beb!

anna itoshi said...

@qaseh johanna
ye ke ni nak nikah ni,.. hee gatai lak..

anna itoshi said...

@GaRy™
ye ker gary..? mana tahu..?