Wednesday, June 8, 2011

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

DSC_0061
Berdasarkan gambar ni , karangkan satu entri dan kaitkan dengan dunia blogger .. Tidak lebih 100 patah perkataan ..

hai readers..

apa yang korang nampak dalam gambar tu..? macam macam kan.. kalau macam aku la kan aku nampak cermin.. traffic jam.. and aku nampak tayar.. hee boleh lak kan..

meh aku kaitkan semua ni dengan dunia blogger.. 

cermin.. 
cermin selalunya kita mesti tengok diri kita sendiri kan.. so kita tengok diri kita cermin diri kita.. dan muhasabah diri untuk berbelog ni.. cari kelemahan yang kita perolehi semasa berbelog.. memang semua orang tak perfect but kita boleh perbaiki kelemahan kita tu..
cermin la diri kita sama ada kita berbelog ni niat jahat atau pon baik.. ada setengah blogger yang niat nya terpesong.. contohnya.. dia berbelog sebab nak jatuhkan maruah orang lain.. kan da salh niat tu..

okay yang kedua aku nampak traffic jam..
kadang kadang dalam dunia blogger ni kita kena selalu kreatif untuk berfikir.. ha tu la yang penting.. jangan otak asyik jam nanti akan effect kat belog kita. nanti belog kita pob effect jam jugak..
ada jugak jam yang lain.. traffic yang blogger sekarang suka.. iaitu kejar trafik.. ha bia kita berbelog sampai trafik kita jam dek orang selalu kunjung.. kan syiok tu..

then last aku nampak tayar..
tayar umpama roda.. kadang kadang kita kat atas kadang kadang kita kat bawah.. so bila kita kat atas tu kita bantu la blogger yang masih di bawah yang masih memerlukan bimbangan korang yang di atas..

sekian.. terlebih 100 patah perkataan la pulak.. hee

p/s : terlebih sudah.. tangan ni rajin sangat nak menaip.. hee

9 orang suke berGOSIP:

fuuyooh said...

hai anna.. album baru bila nak kuar

shopping2u said...

dtg sini pulak..


jgn lupa kembali..

http://www.my-shopping2u.com/

♥ Frau Reen ♥ said...

rin puji n folow..
jom kritik n folow cni

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bila2 masa kita boleh naik dan bila2 masa kita boleh jatuh .. so bersiap sedia lah ..=)

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

hehe..lebih kurang macma isi pakcik. adei..nampak tayar. pakcik nampak jalan raya :p
moa kita sentiasa buat yang terbaik.

=)

terima kasih berkongsi pendapat dan teguran~

hm..dah godek2..
pakcik berminat nak tahu perkembangan entri dan blog ni.
maka, pakcik follow kamu~ jika sudi, singgah dan follow pakcik.
update2 selalu~

pakcik punya link blog entri segmen ni :

http://fadzli-rt.blogspot.com

Cik Cempaka said...

kalo kat blog, sumer nak kejar trafik

kalo kat jalan, sumer nak lari dari trafik jam

kalo ada roadblock, mmg tanak la pandang muka polis trafik tu..

cik Ida said...

nice entry.. like it!

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

tu la dugaan dlm dunia blog..mcm boleh jadi... kdg2 kita kat atas.. kdg2 kita kat bawah...

apa yang penting jgn mudah lupa diri... blogger2 lain mungkin byk yg bantu kita.. kita tkkn berjaya kalau tkde yg support dr belakang...

happy blogging yeah.. (^^,)

cik gege said...

cermin dan muhasabah diri.. i like!=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/