Thursday, June 2, 2011

adinda evans..?? HOT diperkatakan.. seronok femes dengan entri yang macam tu..

hai uolzz yang terhormat dan masih mempunyai harga diri.. baru pas kenyang menyumbat bakso ke dalam anak tekak.. perh menyelerakan.. mana tak nya lama kot tak makan.. tengah sedap menyumbat bakso tiba-tiba rasa nak tercekik danging yang direbus bulat bulat tu di anak tekak yang agak kecil ni apabila aku dapat cita pasal ADINDA EVANS.. ( perh macam bizi body..) 

okay bukan aku sorang je bizi body okay.. tapi seantaro dunia yang faham bahasa melayu ni dah jadi bizi body seketika.. gullpp.. gempak sangat ker dia tu..? okay nak tahu.. meh2 tekan SINI.. semuanya akan terjawab.. kalau korang nga tengah makan meatball sambil tengok blog dia pasti boleh mati tercekik.. aku yang dulu tak kenal die boleh kenal.. dan sampai nak gelak guling guling kat lantai office aku ni.. dengan entri die.. perh..

kalau ye pon apa kata diam jer.. ni tak.. nak jugak kecoh sampai semua alam semesta ni tahu ko punya cerita.. eww.. tak malu ker..? then still cakap pasal MARUAH DIRI.. okay tak faham.. (sambil guling guling untuk fahamkan..) tak dapat paham gak.. then lepas tu suka kepoh pasal hal sendiri break ngn SI DIA dan kaple dengan SI DIA.. pastu dengan SI TUT pulak then dengan SI NUN lak.. aik banyak nya.. ohh kawan kawan memang ramai dan suka opss malas kepoh.. jom la baca sendiri.. femes kot die.. naseb die tak ada nuffnang kalau tak beriban duit die dapat sebab entri tu.. selama membaca INI

p/s : perlu ker.. masih berfikir untok ker 75962juto kali..

8 orang suke berGOSIP:

bibirmerah said...

budak ni ade mental problem kot..huhuhuhu...btw followed! visit n follow me back ya?huhuh

anna itoshi said...

@bibirmerah
tu la pasal.. kesian..

SaIa____EiYa said...

yup2 betol toh. .ckp pasal "maruah diri" euuwww tlg laa hee ((:
btw done folowing u ((:

SaIa____EiYa said...

yup2 kasian dea kan. .ckp pasal "maruah diri" eiieewww tlg laa hee
btw done folowing u ((:

anna itoshi said...

@SaIa____EiYa
kesian kan..

bahiyahaziz ; said...

da msuk MHI pun..bdak ni mkin hot..

anna itoshi said...

@bahiyahaziz ;
ok la tu femes dengan MARUAH DIRI.. hee

cpahniza said...

xbaek..biarlah Tuhan yg hukum dia...aishh sy pon bkn bek nk bg comment cmni..tp nak wt entri cmni xyhla mentioned nma dia or backlink...ksian dia...kita pon dpt dosa..huhu

nway entry tu dh xda...try p check =)