Friday, April 22, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



ha.. aku nak join ABG BEN CARI BLOG LAH !.. senang jer sebenarnye nak join.. 

tapi...


kena follower yang bawah seribu -1000-  yer kakak-kakak dan abang-abang sekalian.. yang da ada 1001 janagn join yer bagi peluang kat kami ni.,. hee

senang jer syarat-syaratnya...
  1. Letak header ben ashaari blog <settle>
  2. Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! <settle>
  3. Satu soalan mudah .. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan  Siapakah sumber inspirasi anda ? Buat dalam 100 patah perkataan , dalam 4 perenggan .
<wah..!! sampai 4 perenggan.. 100 perkataan.. macam karangan la pula.. hihi..>

  Sebenarnya yang mempengaruhi anna buat blog ni adalah kawan anna sendiri.. sebab macam seronok jer die berblog.. ye la dapat luahkan perasaan la.. dapat share ape yang patut.. sharing is caring right..?? hee >_< ..  kawan anna tu bella ayub..

  Inspirasi saya saya semestinya abg ben sendiri.. sebab pelbagai yang dapat timba <bukan timba baldi tu k..> timba ilmu dari blog abg ben ni.. ye la abg ben ni tak kedekut ilmu langsung untuk blogger baru macam anna ni.. bgus.. like it.. thanks.. tengok la macam ni.. abg ben kenalan baru.. kan dapat eratkan silaturahim tu.. thanks sekali lagi

  selain abg ben... haa mesti la cik epal gonjeng kita.. sape la tak kenal die kan.. die ni comel omel sesangat .. dan suke entri-entri yang cik epal post.. ha ni tekan cik epal untuk tengok blog die.. da tengok..?? sweet kan blog die..

  haa.. yuyu juga sumber inspirasi saya.. suke entri die sebab cara die mengolah ayat tu amat la comel.. dan lukisan-lukisan die yang comel tu.. sebenarnya lukisan die cumil cam die gak.. entri yang amat menyeronokkan.. suke-suke.. nak usha blog yuyu .. tekan YUYU..
ketiga-tiga indspirasi saya ni memang tak penah miss ye untuk anna usha setiap hari.. kadang-kadang sehari buka banyak kali tu..
 <settle>

ha da settle semua pastekan la url korang kat ruangan INI
ha da siap~~~


p/s : jom join korang





~~ouch anna~~


6 orang suke berGOSIP:

Nazurah Mohd Noor said...

singgah dari Blog Abg Ben (:

::Mastura Zakaria:: said...

ziarah dari blog BA......salam perkenalan..enjoy blogging=)

anna itoshi said...

@Nazurah Mohd Noor thanx sebab menyinggah..

saya akan tinggalkan jejak di blog anda

anna itoshi said...

@::Mastura Zakaria:: salam perkenala,..
saya baru je lagi dalam dunia blog ni.. thanx sudi singgah..

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

anna itoshi said...

@Lulu caldina thanx.. baik hati..like.. nanti anna tinggal jejak kat blog lulu..