Monday, April 25, 2011

pemandu lelaki ke pemandu perempuan..??

hai kawankawan ku sekalian alam.. wah!! macam banyak jer kawan kau kan anna... sekalian alam tu.. beruk cipanzi semua kawan kau la ye.. ohh semesti.. dorang pon kawankawan aku juga.. hihi

okay anna nak tanya la pendapat korang kan.. mengenai pemandu zaman sekarang,, eh awat skema sangat ni.. tak la nak tanya ni.. antara laki ngan perempuan la kan mana yang teruk bawa kereta..??

taktahu.. ?? ish tak le pakai la korang ni..

jangan mara ye kenkawan senda pagi..

aku tahu jawapan korang tapi malu nak cakap kan.. korang nak cakap girl kan..

ala aku pon sokong sesangat pendapat korang.. mane tak nye.. pagi tadi mase aku tengah syiok menghirup udara segar semasa perjalanan ke tempat kerja.. ceh macam buat cerpen la pulak..

ye la semasa aku tengah sedap sedap hirup udara segar pagi ni.. tetibe je.. korang tahu tak kenape..? tetibe je bunyi hon.. oh mak kau.. terkujut saya.. rupanya perempuan tu main masuk jer.. perh.. kurang ajar la tu kan..

tak lame pas tu ada pulak lagi perempuan gak driver nye yang main masuk jer..... ish memalukan betul la korang ni.. ye la tak ambil lesen ker..? prihatin la sikit ye dak.. ni tak main masuk jer..

ha tengok la ni.. mase drive sempat lak bersolek.. tak cukup dengan bersolek.. boleh lak berborak dalam phone.. ish..


tapi kan kawankawan.. bukan semua perempuan yer yang macam tu.. ade juga kaum adam yang bersikap kurang di sopan ni... dulu aku penah jer hon driver laki ni sebab main masuk jer.. camne kalau aku terlanggar die..? tak ke naya.. sengal..

pastu kaum laki ni suke sangat potong barisan.. kesian orang lain yang da lama tunggu.. die supppp... terus buat line sendiri.. konon konon nak cepat.. hey der.. orang lain pon nak cepat gak der.. sian la kat orang lain..
ish

so kesimpulannya.. sama jer pemandu laki ke perempuan ke.. cuma bergantung pada individu masing masing..

p/s : eh apsal dalam office aku ni macam tak ramai orang jer..

3 orang suke berGOSIP:

fuuyooh said...

yela.. tak baik macam tu kan.. kena hormat gak pemandu-pemandu lain..

anna itoshi said...

@fuuyoohtu la pasal.. sadis bila tengok..

İbrahim Fırat said...

I came to visit the site is very good http://wp34.blogspot.com/