Thursday, April 28, 2011

cinta dan air mata..??

hai kawan kawan.. da makan belum tengahari yang tk macam tengahari ni.. ye la redup semacam je .. aku pon da lain macam je rasa.. ye la sejuk kena dek aircond yang tak ketahuan die mengeluarkan gas dingin.. eceh..

cinta dan air mata.. ape la kau ni anna jiwang tambah karat pulak tengahari buta ni..

ops kalian jangan di salah erti okay..

ni aku nak cerita pasal air mata bila dalam sesuatu keaadan dalam cinta .. tak faham..??
meh aku bagi contoh..

bila cinta korang hanya bersandarkan duit je.. haaa.. makanya air mata la jadi penghujungnya..
camni.. ye la kalau korang bercinta sebab duit je.. mula mula memang la bahagiakan.. ye la banyak duit.. cuba nanti bila die da sengkek.. haaa masa tu la baru nak nampak air mata.. meraung menagis sebab da biasa hidup senang..

bila cinta korang berakhir di tengah jalan tanpa sebab yang kukuh.. maka air mata lah penemannya..
okay.. kalau korang da berchenta bagai nak rak.. ye la kesan kesinun berkepit jer.. last last.. eh tak sampai last la.. tup tup da putus.. menangis tak berirama la yer.. hee ye la tak ada alasan kukuh tup tup putus.. naya .. da bazir air mata..

bila cinta korang diselang selikan dengan kaki dan tangan..
lo.. tak fahamm.. ni kes parah ye cik kak dan cik abg sekalian... ni kes dera kekasih.. ade ke.. ye la mase bercinta pon da pukul la bagai.. maka tak menangis ke korang..? nasib bdan la.. kalau orang camni ape lagi,... just leave it.. tak yah fikir panjang.. tak guna..

bila cinta korang mendapat tentangan..
ha ni kes mak bapak tak kasi la ni.. haha tu la mase bercinta patutnya bawa la kekasih korang tu jumpa dulu.. kalau da tak suka kena cari yang lain.. eh jahat punya idea.. bila da family tak bagi memang berlinangan la air mata berjurai jurai kat pipi tu.. sadis..

bila cinta korang sampai di dunia je..maka air mata mengiringi pemergiannya..
ha ni lagi sadis.. da berchenta bagai nak gila.. last last tak dapat bersama sebab kekasih meninggalkannya tanpa kehendak sendiri.. kesian kan.. tapi nak buat macamana ALLAH lagi sayang kan die.. kita just berdoa je la..

air mata yang tak ketahuan hala turun mncurah curah ke dalam gandum.. coco crunch

p/s : kalau aku la yang jadi part last sekali.. meraung aku.. nabges guling guling atas karpet pink kat bilik aku..

4 orang suke berGOSIP:

OreO HitaM said...

gila comei..karpet warna pink tuh..

anna itoshi said...

@OreO HitaM
haruslah comel.. hee..

msredcheesecake said...

cik anna,

msred datang dari blog mummylovers...salam kenal...

rasenye sume cinta ade air mata...sedih, happy....redah je sebab cinta tu indah....eee..

anna itoshi said...

@msredcheesecake
memang tapi slalu orang akan menangis bila cinta tu terasa tak indah..