Tuesday, April 5, 2011

kehidupan seharian ku

hi guys, monink*** ary nihh bgn je pg2 rase malas nak bgun sbb da terlalu lame aq bercuti.. bese la sabtu ahad da wajib cuti... yg isnin n slase lak aq MC.. elok2 nak jd pekerja contoh, last2 kena MC akibat gastric... ah ko anna gelabah je lbih..ckp je la mls nk keje.. hahaha... ok2 bgun je tido aq mengeliat sebentar di tilam ku yang empuk .. psss bkn empuk pon sbb tilam da menipis.. hihi.. belum sempat aq nak mencapai towel ku yg berwarna pink 2... perut ke telah mendendangkan lagu 'tonight'.. perghh.. itu menandakan aq perlu makan .. takut gastric la katakan.. alasan jer 2..
biasa la 2.. perut ni lau x makan je mula la meragam.. biasalah aq da manjekan perut aq ni ngn habuan on time.. tetibe lak mlm td.. my boy tugas diluar kwsn.. xdpt la makan same.. disebabkan itu juga la aq x makan.. ouh dear sungguk kejam dirimu meninggalkan ku tanpa memberi ur honey ni makan dlu.. ouch...


aq pon menasihatkan perut ku saba ye yayunk... t kat office kte melantak la byk2.. hihi.. pas je aq capai towel ku yg comel omel 2.. aq pon g la 2 take a bath..fuyooo speaking 2... pe ag aq pon mencuci pe yg ptot.. aq ni lau mandi paling koman pon 1/2 jam.. hihi ye la aq  pagi2 kena basuh rmbt supaya kekal cantik n bersinar.. cewahh.. poyo sungguh..

pas je mand... aq pon make up my face.. take about 1/2 hours also.. hihi... n aq pon tggu my lovely untuk menjemput aq g keje.. hihi.. sbb die amek n anta aq g keje.. alasan die.. takut aq kne ngorat.. klaka sungguh kamu ni ashraf.. sape la yg nak aq yg comel omel ni.. hihi.. actually mang comel pon.. btoi kan kwn2 ku..?? baik ckp btoi.. tengah paksa ni..
ha... taw takut.. hihi.. smpi jer tmpt keje.. 1st yg aq fikir... 'nk mum.. lapa nihh..hahaha..' erm aq pon x lalu la buat keje sebab lapa.. pg2 lagi aq da melayan blog ni.. sbb blog x buat aq lapa.. keje buat aq lapa... hahaha alasan..!! pukul 9 aq pon take my breakfast.. NASI GORENG.. ouch.. yummy..yummy... ilang trus lagu2 yg berkumandang td.. naik je office aq melayan blog .. keje x gak buat.. hahaha

p/s : kalau korg lapa.. jgn terus buat keje sbb die akan menyebabkan korg bertambah lapa.. :)
hihihi

~~ouch anna~~

2 orang suke berGOSIP:

Miss Princess said...

sengal la ko anna

anna itoshi said...

hihi... aq lak.. mang kenyataan..
hihi