Sunday, April 24, 2011

"Jom skodeng blogger lain!!"


jom join segment ni..  "Jom skodeng blogger lain!!"

macam menarik kan.. ish apa lagi jom la join..
1stly mesti la kena letak header dan tajuk yang anna letak tu..
2nd korang kena linkkan 5 orang blogger yang akan korang skodeng hari-hari..

okok.. antara 5 blogger yang akan aku skodeng tiap-tiap hari semestinya 

  • cik kupukupu YUYU kita.. ha nak tengok blog die..?? clik YUYU.. comel kan...
  • then semestinya abg ben kita tu.. ha klik sini tok tengok blog abg ben kebaboom tu.. klik ABG BEN.. aku suka buka sebab blog die amat la berguna yer.. like..
  • ha seterusnya cik epal gonjeng kita tu.. ish.. meh klik CIK EPAL suka tengok blog die..cara penulisan yang menarik..
  • ha ni si cantik manis.. anna suka tengok muka die ni.. nak tahu sape.. meh klik FL <Fatin Liyana>.. cantik kan.. da cakap da..
  • ni pon si cantik manis.. like her..HANIS ZALIKHA.. so sweet..
dorang ni memang tak sah kalau aku tak tengok sehari walau kadang-kadang tak ade entri baru pon.. tapi da disebabkan suke.. ape lagi memang tiap hari akan anna skodeng..

p/s : like uolzzz







~~ouch anna~~

2 orang suke berGOSIP:

~C-K-K~ said...

jejalan sini skodeng blog ni... salam perkenalan..^^

datang dari blog ni..

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/jom-skodeng-blogger-lain.html

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/