Thursday, April 14, 2011

Give Away Nelly dan Mas



td kan blogwalking la.. tuptup... tadaa jumpa la give away dari nelly dan mas ni...

mudah je syarat-syaratnya..:

1. Follow Blog Mas Ahmad Safwan dan Nelly The Strange supaya senang berhubung untuk mendapat maklumat yang lebih lanjut :

2. Copy Banner di atas atau Copy coding dan letak pada Top Post Entry dan kalau perlu letak pada SideBar korang ya  serta Tajuk Entry anda hendaklah bermula "GiveAway dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER"

3. Pada Entry anda , hendaklah seperti yang berikut dan jawab seKREATIF yang boleh :
4. Hadiah untuk GiveAway kali ini sangat MISTERI dan hanya kami berdua yang tahu.

5. Pemenang bergantung kepada KAMI sebab ini adalah RAHSIA :

6. Mas dan Nelly tidak akan beritahu tarikh tutup , mungkin 24jam dari sekarang , BESOK ke , LUSA ke , dan ini bergantung kepada mereka ya , so cepat-cepat la JOIN

7. Tag kepada 3 orang kenalan anda dan pastikan mereka tahu mereka di TAG oleh anda .

8. Linkkan ENTRY anda pada comment entry mereka berdua :


ok 1st...

Bg pendapat saya.. blog diorang ni memang besh.. kadang-kadang berguna juga entri yang di updatekan olek mereka berdua ni.. ye tak kawankawan ku sekalian..?? cepat sokong..~~

and 2nd

saya saje je nak join sebab saya baru lagi join blog ni.. hihi.. ne la tahulakan 1st time cuba menang la pulak.. memang nasib badan saya yang makin membelonbelon ni.. 

mungkin rezeki saya pada give away mereka berdua nih.. nelly and mas...

and last

bape banyak and daa...

tag 3 org kawankawan

ha senang kan.. tu la jom join cepat2... nanti lambat... tarikh tutup tak diberitahu...

p/s: ~~ouch anna~~











~~ouch anna~~


2 orang suke berGOSIP:

nelly said...

tq join .
^^
wish u luck

anna itoshi said...

@nelly

tQ... hopefully can be the winner

>_<