Tuesday, April 26, 2011

hentam saja la..

hai kawan kawan.. disebabkan tak ade keje di office ni.. aku pon ape la lagi menghupdate la blog aku yang sekian lame tak update.. eh jap jap bukan ke semalam da update.. ok tipu disitu.. saje buat senda tengahari.. eh korang da makan belom  ni..?? awal lagi..?? ceh ngade lak korang ni ye.. makan awal la best.. ceh macam company tu ayah sendiri yang punya..

korang pandai main bowling..? laa bowling pon tak tahu... awat teruk sangat ni ...
jangan mara ye sekalian kawan.. aku  semalam pergi la main bowling.. cehh macam pandai main.. padahal ke longkang jer.. opss bukan longkah parit tu ye.. longkang kat lane bowling tu..

ni nak cecite la pasal dulu dulu kala.. nampak macam da lame ke..?? ouh okay nampak macam aku da tua juga la ye.. ouh bukan dulu kala.. tapi cecita pasal mase aku main bowling dengan kekawan rumah aku ye.. mase tu main tak hingat.. main baling je,... janji baling.. okay la kan.. lepas tu nak dijadikan stry.. eceh**  kawan aku sorang ni nak baling la kan.. da turn die.. punya la semangat..

camni la rupa membe aku yang semangat nak baling tu   >_<

ok la amat la risau sebab die macam bole strike.. okay go go.. die pon baling tanpa menoleh.. focus tu.. tak hingat kiri kanan depan belakang.. baling baling.. ntah mane bola die.. kat lane tak ade.. ajaib kan.. membe aku ni main bowling ke buat silap mata..

laa rupanya die baling ke belakang.. cehh mana la ade pin kat belakang tu yang kau nak tuju ok kawan ku.. kaki kitorang ade la.. ciss.. dia yang tadinya focus terus bertukar pemalu..
semua disekeliling mamandang nye.. hahaa

ha tu la focus tak kena gaya tu jadi camtu.. hahaha so tak ape... janji ad gak la bahan gelak hari tu.. sonok kan jadikan kawan bahan gelak..

ape korang tak nak kawan dengan aku da.. ok fine aku akan cuba berubah.. cehh..
hahaha

okay.. mr mucux aku semalam score 156.. bagus.. aku ni terkapai kapai setakat 90 jer.. hahaha amat bagus.. campur malu.. sebab aku tak tahu main.. nati tolong ajar ye pada yang sudi

2 orang suke berGOSIP:

MiSzy DiaN said...

hehe..
baru 5x kot main bowling..
lnsg nda pndai main sbb blik2 masuk ke dlm longkang jak.. heheee

anna itoshi said...

@MiSzy DiaN
hahaha ok la 2.. hahaha
tak pe usaha tanda kejayaan..