Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

klik gambar atas untuk join segmen ni okay..

hai semua.. kali ni aku nak join segment abang ben ni.. ye la selalu join segment kat blog lagi 1.. ni nak join yang kat blog sini pulak..


syarat syarat nya..:

1. mestilah kena tempek gambar yang kat atas tu.. wajib naa..hee
2. mesti letak  TAJUK : SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER dan linkkan ke entri INI.

3. buat karangan berdasarkan tajuk dan tidak boleh melebihi 100 patah perkataan..

kenapa aku seorang blogger..?? sebabnya aku ni lebih suka menaip dari menulis.. ye la menaip tak la penat sangat dari menulis.. ye la aku menulis seketul seketul.. menaip lagi kelmas..

then aku ni suka share apa yang aku tahu.. kalau setakat bercakap jer sampai mane jer tahu kan.. kalau berblog ramai jugak yang tahu.. 1 malaysia boleh tahu.. silap silap 1 dunia.. ye la kita kena la share apa yang kita tahu dam timba ilmu apa yang kita tak tahu.. ye tak..

4. penting ni.. jangan ada bling bling okay nanti ABG BEN pening nakl baca..
5. da siap ..?? pergi la tinggalkan link ni kat SINI
6. boleh juga promote entri korang dekat www.gengblogger.com

cepat cepat tutup segment ni pukul 10 malam karang




11 orang suke berGOSIP:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

farysa allyssa said...

hoyeahhh. datang lawt dari segmen abang ben
good luck and mai la ke blog. jadi followed pon baik. kene rajin2 tao :)

Pemuda Haparan said...

terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
Ade masa terjah la balik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mcm ni lah said...

follow you dan tinggal jejak utk dijejaki

Syuxer said...

memang betul menaip lebih santai dari menulis..menulis kalau tersalah tulis,huduh plak kan nanti kena padam dengan liquid kan..bab share tuh satu kepuasan heheh..orang tengok,orang baca dan komen,awak je tau perasaan tuh kan..:)

anyway salam perkenalan dan follow u..#80

anna itoshi said...

@Syuxer
betul menaip lagi best kan kan kan.. hihi

Lulu caldina said...

Apa pun alasannya, semoga kita semua berjaya menjadi seorang blogger yang pemes amos..ekeke

Jay said...

salam persahabatan...Beru terjah blog ni..nice..
ada masa terjah lah blog saya k :)
http://jai-diari.blogspot.com

Sal Saari said...

singgah dr segmen B.A
intai2lah blog sy balik
follow..

Mr. Straw said...

datang meninjau..

cik ayin said...

jenjalan sini...dari blog BA :)