Monday, April 25, 2011

BEN CARI BLOG BARU LAH


nak join segment abg ben lagi..wootwoot..

firstly.. mesti la letak header abg beng yang terdapat di atas ni yer kenkawan..
then korang kena letak Tajuk : BEN CARI BLOG BARU LAH dan linkkan kepada entri INI

last skali.. kena tulis 5 blog baru yang korang suka dan 5 blog lama yang korang suka.. ouh amat la senang kan..

ok 5 BLOG BARU YANG ANNA SUKA..
  • NURUL HUSNA.. suka blog die ni sebab die ni antara blog baru yang jadi inspirasi.. ye la die ni kawan anna yang merupakan budak 1 kelas gitu..
  • CIK EKA.. suke blog die ni sebab die ni comel orang nye dan agak menarik setiap entri yang di update kan..
  • ELLA.. suke blog die ni.. sebab ader sesetengah entri die yang suka anna baca.. ye la die ni dak kolej anna..
  • GADIS KEPASTIAN.. agak comel orang nya... dan tak pernah sombong apabila jelajah blog dia..
  • ayie.. sorang yang sporting abis laa.. memang kelakar die ni.. happy go lucky la senag cite..

5 BLOG LAMA YANG ANNA SUKA..

  • semestinya.... ABANG BEN.. wootwoot.. sape la tak kenal die ni kan.. semua orang suka blog die..
  • YUYU.. yang ni sape tak kenal kan.. si kupu-kupu kecik yang terbang-terbang tu.. entri yang agak sempoi dan i like gitu..
  • CIK EPAL.. gonjeng jeng jeng.. ish ni lagi la sape tak kenal.. tak penah miss untuk anna skodeng tiap-tiap hari.. ish love your blog la cik epal...
  • FL <FATIN LIYANA>.. si cantik manis ni.. aku suke baca blog die ni.. da la cantik dan merupakan bakal doctor.. inspirasi aku ni.. suke FL ni..
  • HANIS ZALIKHA.. die ni pun cantik kemain.. seorang model.. inspirasi anna gak.. ye la cantik tu..

p/s : jom la join korang yang baru-baru buat blog ni..



~~ouch anna~~


9 orang suke berGOSIP:

solo molo said...

singgah dari segmen terbaru Abg Ben...
owh..tue blog yang dia suka...
senyum selalu ye...
[^_^]



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-cari-blog-baru-lah.html

anna itoshi said...

@solo molo thanx kerana singgah yer.. anna akan tinggalkan jejak..

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Pesan nenek

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

FARISZ@AZ.Com said...

jalan-jalan di sini.follow your blog.dari blog BA =)

nanibahaudin said...

dari belog abg ben..
salam kenal.. ^^

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar yang kata blog baru ni..nak follow boleh? hehe

UpProfits Latest Entry : Jom Merempit dengan ChurpChurp!!! Ada berani?!!!

Pemuda Haparan said...

ziarah dari blog abg ben..sy blogger bru jugak..hehe..salam perkenalan.. ziarah la..ngee~

http://zonesaye.blogspot.com/

cpahniza said...

singgah dr blog BA n join sini ^^