Wednesday, April 20, 2011

sakit hati gila doe..

hai kawankawan.. mood kurang ok yer petang ni.. petang ke tengahari yer..?? hahaha okok.. aku bukan sakit hati dengan korg.. eheh.. korg sihat..?? bgus.. ye la skrg ni musim sakit semua orang nak sakit.. hope kawankawan sehat.. sape kawankawan tu..?? ish korg ni..  sape lagi.. if bukan korg yang sentiasa membaca belog aku ni ..bagi aku korg semua kawankawan aku.. u r my buddy okay..!!

okok berbalik kepada mood.. sebenarnya aku tak ade mood sebab nye ex BF aku ni menyemak kembali.. yela chat dengan aku kat FB sebab nye juz nak tanya bila nak kahwin ngan die.. ewww... excuse ok.. dengan nada gedikgedik menyampah.. haha.. sebab ape aku tak nak die ..?? sebabnya..

jengjengjeng
saba yer.. ala korg ni saba la..


gedik la kau anna... 
okok... sebabnya
dia da kawin lo... tak nak la aku menghancus kan rumah tangga kayu dorg.. lagilagi his wife nga pregnant.. lagi la cean.. bole lak tu die cakap kita kawin la lepas wife i gve birth.. water park betui la kan..

sian la wife die.. nasib aku ni bukan jenis perampas or girl yang suke rosakkan rumah tangga orang... baikkan aku .. kankankan.. hihi  >_<

so.. to MSAW... please stop begging with me.. hate it.. kau pergi je la kat wife ko.. dulu kau tinggalkan aku sebab wife kau gak.. sebab ppuan tu yang jadi pilihan kau.. so skrg berbahagia la yer..



kononkonon cincin kawen la.. mesti la cincin kawin aku ngn Mr Mucux.. bkan dengan kau..!!

aku da ader Mr Mucux..

laki cam ni yang paling aku ewww... menyampah.. betui tak kawankawan.. itula laki tak penah cukup dengan sorg.. tapi tak semua laki la.. ade juga ppuan yang tak ckup dengan sorg.. tapi bila da mendirikan rumah tangga tu setia je la pada yang 1...

ok tak..? bgus la korg ni..
hihi.

p/s : tengah membelekbelek kerja yang bos aku bagi nih.. nta ape nta yang die bagi.. kena study dulu ni..
bye kawankawan







~~ouch anna~~


4 orang suke berGOSIP:

Miss Princess said...

mcm 2 pnya org pn ad k??

anna itoshi said...

@Miss Princess
ader jer.. tak bole blah kan..

Miss Princess said...

mmg xblh bla dowh..da kawen pn still nk cr len..ap k mental sgt mmt 2

anna itoshi said...

@Miss Princess
lai weyh mane cjup ngn sorg kan. 2 la susa laki skrg ni..